Horeca

 

Wij van Wijnkoperij De Wijnwereld helpen u graag een commerciële maar vooral ook exclusieve wijnkaart samen te te stellen. Wij hebben een mooie selectie wijnen welke zeer geschikt zijn voor horeca.

In die selectie zijn wij niet over één nacht ijs gegaan. Met een uitgebreid proefpanel selecteren wij onze wijnen. Prijs/kwaliteit verhouding is voor ons tijdens het proeven een heel belangrijk criterium. Een goede wijn kopen is niet zo moeilijk maar een goede wijn voor een redelijke prijs is een heel ander verhaal. Dat maakt onze wijnen ook zo interessant voor de horeca.

Spoedlevering.
De Wijnwereld staat 24 uur per dag klaar voor de horeca. Indien een bedrijf onverwachts door de wijnvoorraad dreigt heen te gaan komt De Wijnwereld de wijn direct bezorgen!

 

Samenstellen en ontwerpen van uw wijnkaart.
De Wijnwereld denkt mee over uw wijnkaart. Wanneer u van wijnkaart wisselt of er veranderingen doorgevoerd worden zullen wij meedenken over de te selecteren wijnen voor op de wijnkaart. Hierbij houden wij altijd rekening met de gewenste marge voor de horecaondernemer. Ook kunt u het maken van uw wijnkaart volledig aan ons uitbesteden.

Wijnproeverij voor uw gasten.
Als afnemer van De Wijnwereld bieden wij u tegen gereduceerde prijs een volledig verzorgde wijnproeverij aan voor uw gasten. Onder deskundige uitleg van één van onze wijnconsulenten zullen uw gasten op de hoogte worden gebracht van alle facetten hetgeen wijn met zich meebrengt.

 

Geïnteresseerd in het kopen van onze heerlijke wijnen voor uw Horecabedrijf?

Informeer dan naar de mogelijkheden door een email te sturen met uw gegevens naar info@wijnwereldnederland.nl dan nemen wij snel contact met u op.