Wijnproeverij

 

Wegwijs in de wereld van wijnen met de wijnconsulenten van De Wijnwereld.

De wereld van wijn is mooi, maar ook groot en onoverzichtelijk. Redelijk geprijsde wijnen kunnen lekkerder zijn dan dure wijnen van gevestigde namen.

Maar waar vind je die? En welke wijn serveer je bij het eten of tijdens een gezellige avond?
Juist hier bieden wij de uitkomst! Wij hebben vele wijnhuizen bezocht in vele delen/streken van de wereld.. Wij beschikken over een prachtig assortiment kwaliteitswijnen die zeer betaalbaar zijn en waar je voor elke gelegenheid goed mee voor de dag kunt komen!

Tijdens een proeverij schenken we de leukste wijnen uit onze kelder en gaan we ze met elkaar keuren. Zo leren we ook onze eigen voorkeuren kennen. Want wijnen zijn als mensen: de een ligt je nu eenmaal beter dan de ander.
 
Wijnproeverij op locatie.
Wij zijn gespecialiseerd in volledig verzorgde huiskamerproeverijen op maat! Wil je een proeverij op een door jou uitgekozen locatie? Dan kan dat. Wij zijn gespecialiseerd in wijnproeverijen (op locatie) voor gezelschappen van 8 tot 40 personen. Onze proeverijen zijn perfect geschikt als gezellige, leerzame en interactieve bijeenkomst. In de geborgenheid van je eigen huis met vrienden en familie heerlijke wijnen proeven of gezellig met de collega’s op kantoor. Perfect geschikt als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest! Idee? 
 
Champagneproeverijen op locatie.
Bubbels zijn heerlijk, maar wat is nu het verschil tussen een Cava, Prosecco, Spumante of Champagne? Tijdens een interactieve, gezellige en leerzame Champagneproeverij krijg je persoonlijke uitleg over de verschillen en overeenkomsten. 

 

De kosten voor een proeverij op locatie zijn tussen de € 10,00 en € 17,50 per persoon. Vul onderstaand formulier in  en dan nemen wij contact op om de wensen en mogelijkheden te bespreken. 
 
Wijncheque.
Iemand verrassen met een gezellige en leerzame huiskamerproeverij? Dat kan! Neem contact op voor de mogelijkheden. De Wijnwereld wijncheque wordt voor elke proeverij op maat gemaakt en is tot zes maanden  na uitgifte geldig. Datum en tijd zijn altijd in overleg met de gelukkige ontvanger van dit leuke cadeau en is op basis van beschikbaarheid, er zijn geen dagen uitgezonderd van deelname.
Onze bedrijfsfilosofie is dat een wijnproeverij over wijn moet gaan en geen wijn verkoopshow moet zijn. Maar natuurlijk bestaat er de mogelijkheid om na afloop van de wijnproeverij uw bestelformulier in te vullen om zodoende thuis na te kunnen genieten van de op de avond geproefde wijnen.
Binnen 7 dagen zullen de bestelde wijnen  netjes thuis worden afgeleverd!
 
Graag tot ziens tijdens één van onze proeverijen,
Het team  van wijnconsulenten
Wijnimport De Wijnwereld